Welkom op de website van Maat Stukadoors
Voor een perfect resultaat, kwaliteit en klantvriendelijkheid

Diensten

U kunt ons inschakelen voor verschillende diensten. Van een enkele wand tot aan een slaapkamer, tot een gehele woning of project.

De diensten waarvoor u bij ons terecht kunt staan hier onder omschreven. Mocht u andere diensten wensen dan is dit bespreekbaar. 

Sausklaar / glad pleisterwerk
Sausklaar / glad pleisterwerk is een vorm van stucen waarna muren of plafonds geschikt zijn om daarna af te werken met muurverf. De muur wordt allereerst geëgaliseerd, waterpas en recht gemaakt. Vervolgens wordt de muur nog strakker gemaakt door te sponsen en af te messen. 
Deze vorm van stucen is geschikt als u uw muren zo glad mogelijk moeten zijn en u deze daarna wilt verven. 

Behangklaar
Behangklaar is een vorm van stucen waarna muren of plafonds geschikt zijn om daarna af te werken. Bijvoorbeeld door het daarna te behangen of af te werken met spackspuitwerk. Denk bijvoorbeeld aan het stucen van betonnen oppervlaktes of gipsplaten. Het verschil tussen behang- of sausklaar / glad pleisterwerk stucwerk zit dus in het afwerkingsniveau.

Schuurwerk
Schuurwerk is een vorm van stucen waarbij er gestuct wordt met een gipslaag van ongeveer 3 tot 5mm dik. In de gipslaag zit een (fijne) korrel, waardoor deze vorm van stucen een unieke wand wordt gemaakt. Door de (fijne) korrel in het stucwerk kan uw wand of plafond op verschillende manieren afgewerkt worden. Dit kan recht, maar wordt vaak gezien als halve maantjes. Dit wordt gecreëerd door de slagen in de eindafwerking. Schuurwerk droogt gelijkmatig op en hoeft daardoor niet overschilderd te worden. Bovendien neemt het schuurwerk vocht op en geeft het vocht af waardoor het geschikt is voor vochtige ruimtes zoals een badkamer.

Lijstwerk
Met lijstwerk wordt het stucen van randen langs het plafond, of sierlijsten bedoeld. Deze lijsten hebben een chique uitstraling en zullen een aanvulling van uw woning zijn.

Reparatiewerk
Schade aan uw muren kunt u oplossen door reparatiewerk. Denk aan schade door een lekkage of aan scheuren.

Anders
Heeft u overige diensten of verlangen zoals granollen, spachtelputz, of leemstuc laat het ons weten, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Freelancer
Wij zijn beschikbaar als freelancer voor andere bedrijven. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.